Pretuim sanatatea clientilor nostri! 


Multumirea clientilor nostri reprezinta obiectivul nostru principal, ceea ce ne-a determinat sa ne construim intreaga activitate pornind de la principiul ca “Sanatatea este cel mai important lucru in viata”. Viziunea noastra este de a fi un brand local recunoscut in materie de asistenta medicala.

Sloganul care ne calauzeste activitatea este: “ALĂTURI DE TINE!”. Acest slogan este bine sustinut de gama variata de produse farmaceutice, peste 8.000 articole, dublata de o gama variata de produse cosmetice, constand in peste 3000 articole.

Farmaciile ELMAFARM ofera clientilor sai acces la o gama larga de produse. Daca se doreste un produs mai special sau mai rar, iar produsul nu este pe stoc la noi, comanda va fi onorata in ziua respectiva, daca il gasim in Cluj-Napoca, sau in 2 zile, daca il gasim la depozite din alte judete ale tarii. Gama larga de furnizori si distribuitori permite farmaciei noastre accesul la produse extrem de diverse, iar una dintre politicile companiei porneste de la ideea ca toate comenzile sa fie onorate. Prin aceasta grija fata de nevoia pacientului, am reusit sa crestem increderea si fidelitatea farmaciei ELMAFARM.

Farmacia ELMAFARM prepara retete magistrale ( se prepara in farmacie creme,unguente,etc) ceea ce creste calitatea atentiei acordate nevoilor clientilor si de asemenea reprezinta un avantaj deosebit pentru clientii care au retete si nevoie de produse speciale si personalizate.