Fillerina® – efect de umplere al ridurilor

“NU” antibiotice dupa ureche
9 februarie 2018
Glutenul – ce este de fapt?
16 februarie 2018

Fillerina este un produs cosmetic pentru uz extern, eficient, neinvaziv si simplu de folosit la domiciliu.

Fillerina este un produs inovativ in materie de tratament topic al pielii, fiind prima generatie de produse dermatocosmetice de umplere si redare a fermitatii. (de utilizat timp de 14 zile)

Are la baza un amestec din sase molecule de acizi hialuronici, de dimensiuni diferite, pentru un nivel diferit de umplere a liniilor de expresie, a ridurilor de imbatranire, a microreliefului si zonelor fetei predispuse la a se lasa (pometi, conturul fetei, suprafata buzelor).

Acidul hilauronic este o substanta, componenta fundamentala a pielii, care este produsa in mod natural de corpul nostru, cu scopul de hidratare si protejare a tesutului. O data cu trecerea timpului, cantitatea de acid hialuronic din piele scade si astfel apar imperfectiunile: liniile de expresie, pierderea fermitatii si a volumului pielii in anumite zone ale fetei, precum si ridurile de imbatranire.

Acizii hialuronici din compozitia produsului patrund in profunzimea ridurilor si le umplu, redand supletea pielii si stergand cativa ani buni de pe ten.Totodata aceste ingrediente au rolul de a mentine pielea hidratata si contribuie la prevenirea aparitiei ridurilor.

Fillerina actioneaza asupra oricarui semn de imbatranire, chiar daca este vorba despre linii de expresie, sau riduri adanci, fiind diponibila in trei concentratii diferite, in funcție de diferitele stadii ale ridurilor:

Fillerina grad 1 – umple primele riduri si liniile de expresie moderate.

Fillerina grad 2 – conceputa pentru ridurile vizibile si inestetice cauzate de imbatranire; zone cu piele lasata in mod vizibil, mai ales pometii sau buzele.

Fillerina grad 3 – pentru riduri adanci, foarte pronuntate si zone cu piele foarte lasata, in special pometii si buzele.

Pentru rezultate optime este necesar sa alegeti gradul potrivit zonei care va intereseaza cel mai mult. Tratamentul dureaza 14 zile si se aplica in fiecare zi, dimineata sau seara, cate 2 ml din Fillerina Gel cu ajutorul aplicatorului special cu varful bont (brevetat Labo). Apoi se aplica Fillerina crema nutritiva, ce asigura hidratarea pielii datorita ingredientelor revitalizante.

PONT – inainte de aplicarea gelului este bine sa beti 2 pahare de apa, pentru obtinerea unui rezultat optim, deoarece acidul hialuronic actioneaza prin a retine cantitatile de apa din tesut. Astfel apare efectul vizibil de hidratare si de umplere al ridurilor.

Produsul poate fi folosit in sarcina, dar si in perioada de alaptare.

Filerina se gaseste in farmacia ELMAFARM din Iulius Mall Cluj-Napoca, unde va puteti adresa farmacistului pentru mai multe informatii.

Autor: Codruta Lucan, farmacist ELMAFARM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *