Concept retail ELMAFARM

ELMAFARM este un concept cu istoric, este un concept durabil care se reinventează mereu.

1992. Anul când ia naştere prima farmacie ELMAFARM ȋn Târgu-Jiu, administrată de către Fam. Drăghicescu – ȋn prezent sunt 4 farmacii şi drogherii ELMAFARM ȋn Târgu-Jiu.
ELMAFARM a fost de la ȋnceput o farmacie de familie pentru familii și pentru comunitate.
ELMAFARM este în continuă expansiune şi inovaţie.
Vă aducem servicii şi produse în 10 locaţii din Cluj-Napoca şi împrejurimi.
Zona Iulius Mall, zona The Office (Mărăşti), Strada Victor Babeş, localităţile Floreşti, Luna, Viişoara şi Tritenii de jos sunt puncte de referiţă pentru locaţiile noastre.
Pentru că inovaţia este unul dintre obiectivele ELMAFARM, căutăm să fim cât mai creativi, să dezvoltăm pentru voi servicii care să iasă din zona convenţionalului.
Astfel că, începand cu data de 3 iunie 2016, lanţul internaţional de farmacii independente Alphega (prezent in 8 ţări din Europa) intră pe piaţa farmaceutică din România (a 9-a ţară), iar farmacia ELMAFARM de pe strada Victor Babeş din Cluj-Napoca a fost prima farmacie concept, din România, partenera Alphega.
Ulterior, din 2017, au mai devenit partenere Alphega farmaciile ELMAFARM din Luna şi Viişoara, precum şi Farmacia ELMAFARM din Cluj-Napoca din The Office.

Pentru că ne adresăm tuturor celor din comunitatea noastră și ne place diversitatea, am gândit pentru voi trei concepte în locaţiile ELMAFARM:

(în locaţiile din incinta Iulius Mall, Office şi localitatea Floresti, zona 1)

Ambientul plăcut, spaţios şi amenajat cu vitrine şi spaţiu publicitar este accesorizat cu case rapide. Fiind vorba despre zone intens circulate, cu atat mai mult la orele de vârf, ştim că factorul timp este important pentru voi.  În plus, pentru că apreciem discreţia, locaţiile spaţioase oferă şi un spaţiu de confidenţialitate.

 În cadrul farmaciei ELMAFARM din incinta The Office găsiţi chiar şi un bancomat  BancaTransilvania.

Conceptul Select oferă cea mai diversificată gamă de produse eco şi bio din oraş, pulberi, sucuri, siropuri, suplimente alimentare, aparatură şi gondola exclusivă cu produse marcă proprie ELMAFARM (produse pe care le gasiţi în toate farmaciile noastre).

În plus, datorită serviciilor de ȋnaltă calitate pe care le oferim ȋn domeniul consilierii si vânzării produselor dermocosmetice, am construit ȋn incinta acestor farmacii câte un Dermo-Center, ȋn care se promovează o largă gamă de produse dermocosmetice.

La ELMAFARM SELECT găsiţi uşor şi rapid produsele pe care le doriţi pentru copiii voştri; avem un raion diferenţiat pentru copii, dar şi un raft pentru bărbaţi şi o zonă dedicată cadourilor (personalizată în funcţie de sezon).

 O foarte bună semnalizare şi compartimentarea categoriilor de produse şi promoţii vă ajută să câştigaţi timp preţios și să găsiți ultimele noutăți lansate pe piață.

Ştim că vă place să fiţi informaţi, de aceea găşiţi la ELMAFARM şi un spaţiu cu broşuri, cărţi, materiale tipărite şi promoţionale de la furnizorii noştri, în toate locaţiile ELMAFARM.

(în locaţia de pe strada Victor Babeş)

Prima farmacie ELMAFARM din Cluj-Napoca a apărut în 2003,  pe strada Victor Babeş nr. 35. Tocmai de aceea, această locaţie este cea mai reprezentativă pentru conceptul urban – care se diferenţiază prin longevitate, istorie.

Farmacia ELMAFARM de pe strada Victor Babeş – se află ȋntr-o zonă eminamente medicală, la confluenţa a 5 străzi pe care se află spitale de renume naţional – Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Neurochirgie, Spitalul Judeţean; în apropiere se află şi campusul universitar Haşdeu, cel mai mare campus studenţesc din Cluj-Napoca, cât şi sediul Universităţii de Medicină si Farmacie „Iuliu Haţieganu”.

Fiind vorba despre prima noastră farmacie din Cluj-Napoca, nu se poate să nu găsiţi și aici, ca în toate celelalte locații, gondola exclusivă cu produse marca ELMAFARM, dar şi produse dermato-cosmetice de renume internaţional; raionul dedicat copiiilor este, de asemeni, prezent şi în această locaţie ELMAFARM.

Compartimentarea şi semnalizarea categoriilor de produse, branduri, promoţii, oferte vă eficientizează timpul de achiziţie.

Spaţiul dedicat materialelor tiparite există pentru că ştim că apreciaţi informaţia.

(în localităţile Floresti – zona 2, Viişoara, Luna)

Vine să potenţeze ideea de apartenenţă şi familie, pe care o apreciem atât de mult. Rural înseamnă autentic şi autentic înseamnă viu, înseamnă aproape.

Ne-am dorit să fim aproape de oameni, aşa că în 2016 am deschis prima farmacie ELMAFARM în Floreşti, aflată langă dispensarul medical din localitate, pe strada Cardinal Iulius Hossu nr. 1. În septembrie 2017, a urmat a doua farmacie ELMAFARM din Floreşti, aflată pe strada Avram Iancu nr. 164, lângă sensul giratoriu din localitate, vis-à-vis de Lidl.
Tot în 2016, ELMAFARM a achiziţionat patru farmacii în localităţile Luna, Viişoara şi Tritenii de Jos (două farmacii), aflate în vecinătatea oraşului Câmpia-Turzii.

Pe lângă alimente, suplimente alimentare şi medicamente diverse, în locaţiile din zona rurală găsiţi produse dermato-cosmetice ale brandurilor româneşti, pentru că, de multe ori oamenii din zona rurală apreciază cel mai mult tradiţionalul şi apartenenţa . Bineînţeles că gondola exclusivă cu produse marcă proprie ELMAFARM se găseşte şi în zona rurala.

Compartimentarea pe categorii, branduri şi promoţii este nelipsită, precum şi raionul special dedicat produselor pentru copii.

 Aparatura pe care o găsiţi în alte locaţii ELMAFARM poate ajunge şi în zona rurală, prin comandă prealabilă.

Accesul la informaţie este prezent şi aici, aşa că avem spaţii amenajate cu broşuri şi materiale promoţionale de la furnizori.