Povestea noastră

ELMAFARM este mai mult decât o invitație distribuită consumatorilor.
ELMAFARM este întâlnirea însăși, întâlnirea dintre oameni, întâlnirea între pacient și farmacist și, nu în ultimul rând, întâlnirea pacienților între ei.
ELMAFARM crede în ideea “întâlnire” mai mult, poate, decât crede în sine însăși. Întâlnirea declanșează, potențează, reglează. Întâlnirea e un semn al vieții în sensurile ei cele mai profunde.
Deviza noastră este “e bine că ne avem” şi ne propunem să oferim clienţilor noştri siguranţa şi profesionalismul pe care doar un specialist şi bun cunoscător al psihologiei umane îl poate oferi. Suntem mai mult decât un lanţ de farmacii, suntem un concept foarte bine definit şi structurat, care aduce o nouă abordare a pieţei farmaceutice locale.

“e bine că ne avem” deschide lumi.
Noi, cei de la ELMAFARM, suntem cu adevarat aproape de oameni şi medici prin cea mai extinsă reţea de farmacii în zona rurală.
Oferim consultanţă şi consiliere, oferim suport şi o interacţiune care se bazează pe căldură, nu doar profesionalismul convenţional.
Suntem umani, nu doar profesionişti. Pentru că ştim cât de important este pentru oameni să fie ascultaţi şi înţeleşi; de aceea, colaboratorii noştri sunt nu doar farmacişti, ci consilieri şi fini cunoscători ai psihologiei umane.
Oamenii sunt făcuţi să nu fie singuri, ci să păşească împreună.
Asta ne propunem şi noi, să păşim alături de oameni pe un drum al sănătăţii şi înţelegerii valorilor fundamental umane.
Suntem mai mult decât un simplu lanţ de farmacii, vrem să fim un partener de viaţă. Un partener de la care clientul să primească valoare – consiliere şi suport. Obiectivul nostru este identificarea reală a nevoilor celor care ne păşesc pragul, şi nu vânzarea propriu-zisă.

De aceea ELMAFARM este mai mult decât o invitație distribuită consumatorilor.
ELMAFARM este întâlnirea însăși.

Viziune

null

Vom fi cea mai extinsă rețea de farmacii
din zona rurală.

Noi, cei de la ELMAFARM, vom fi rețeaua dominantă de farmacii independente din România, cu adevarat aproape de oameni și medici prin cea mai extinsă deservire în zona rurală.
null

Vom deveni brandul de referință în segmentul farmaciilor independente din Transilvania.

Ne propunem să fim cel mai performant, respectat și apreciat lanț  de farmacii independente din Transilvania. Să fim un brand de referință al farmaciilor independente: pentru pacienții și clienții din toate segmentele societății, pentru angajații și partenerii noștri.

Misiune

Misiunea ELMAFARM vine în congruenţă cu valorile pe care le avem; astfel, profesionalismul, apropierea de oameni, prevenţia şi inovaţia continuă ne sunt obiective pe termen lung.

null

Profesionalism

Suntem etalon de profesionalism pentru farmaciști și asistenți. Ne preocupă finalitatea și calitatea muncii noastre.
null

Diversitate, gamă și accesibilitate

Avem cea mai largă gamă de produse și servicii farmaceutice, precum și categorii complementare de produse adaptate specificului zonei în care activăm.
null

Ne pasă, suntem aproape

Suntem cu adevărat aproape: Oferim sprijin real pacienților, medicilor și comunităților locale
null

Prevenție și inovație continuă

Oferim consultanţă pentru prevenţie, cu maxim profesionalism şi onestitate. Inovăm continuu, oferind noi produse, servicii şi facilităţi clienţilor noştri fideli, implementând tot ce este nou în domeniul sănătăţii.

Valori

Valorile  ELMAFARM urmăresc evoluţia; respectul pentru viaţă, sănătate, profesie şi muncă, felxibilitatea, creativitatea, meritocraţia sunt atributele care ne propulsează.

null

Flexibilitate și creativitate

Suntem flexibili și creativi  în relația cu pacienții, clienții, partenerii și colegii.
null

Meritocrație

Credem în meritocrație și recunoaștem meritele. Învățăm și ne dezvoltăm continuu, evoluand odată cu compania și piața de profil.
null

Stare de bine

Prin tot ce facem,  creăm stare de bine pentru pacienți, clienți, angajați și parteneri.
null

Respect pentru viață, sănătate, profesie și muncă

Manifestăm respect și responsabilitate față de profesie, față de pacienți și nevoile acestora.

Noua identitate vizuală

Identitatea ELMAFARM este construită pornind de la obiectivul de a tranforma un “drug store” obişnuit într-o relaţie pe termen lung cu clientul/ consumatorul, pornind de la valorile pe care ideea de relaţie le impune. Astfel, identitatea ELMAFARM va inspira: legatură, permanență, apartenenţă, familiaritate.

Ideea de „legatură” este sugerată în identitatea vizuală printr-o intervenţie grafică asupra literei M: cele două jumătăţi ale literei devin personaje dispuse într-o relaţionare prin „prinderea de mână”.