Regulament carduri de fidelitate ELMAFARM

Regulamentul programului „Cardurile de fidelitate ELMAFARM”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC ELMAFARM SRL, cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, str.Victor Babes nr.35, judetul CLUJ, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/1624/2003, cod unic de inregistrare 15516302, atribut fiscal RO. Prin completarea si semnarea formularului de inscriere, participantii la program, se obliga sa respecte termenii si conditiile Regulamentului de Fidelitate ELMAFARM, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament de Fidelitate”). Regulamentul de Fidelitate sta la dispozitia oricarui participant la program pentru consultare, in toate punctele de lucru ale societtii si pe site-ul societatii noastre la adresa www.elmafarm.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament de Fidelitate, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa 15 zile de la anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari facute in mod public prin expunere pentru consultare in toate punctele de lucru ale societatii si pe site-ul societatii .

 

SECŢIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat de SC ELMAFARM SRL  si se desfasoara in punctele de lucru dupa cum urmeaza:

FARMACIA ELMAFARM Victor Babes, situata in Cluj-Napoca, str. Victor Babes 35;

FARMACIA ELMAFARM Iulius Mall, situata in Cluj-Napoca, in Iulius Mall, parter, str. Al. Vaida Voievod nr. 53B;

FARMACIA ELMAFARM The Office, situata in Cluj-Napoca, cladirea de birouri The Office, bdul. 21 Decembrie nr. 77.

FARMACIA ELMAFARM ENGELS, situata in Cluj-Napoca, strada Moise Nicoara nr. 1

FARMACIA ELMAFARM Floresti 1, situata in Floresti, judetul Cluj, strada Avram Iancu nr. 164

FARMACIA ELMAFARM Floresti 2, situata in Floresti, judetul Cluj, str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 1

FARMACIA ELMAFARM Tritenii de Jos, situata in loc. Tritenii de Jos, jud Cluj, str. Principala nr. 121

FARMACIA ELMAFARM Tritenii de Jos 2, situata in localitatea Tritenii de Jos, jud Cluj, str. Principala nr. 437

FARMACIA ELMAFARM Viisoara, situata in localitatea Viisoara, jud Cluj, str Principala nr. 622

FARMACIA ELMAFARM Luna, situata in localitatea Luna, jud. Cluj, str Principala nr. 735

 

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate a fost lansat la data 09.09.2017 şi are durată nedeterminată.

SC ELMAFARM SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata in toate punctele societatii si pe site cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului intr-un loc vizibil. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament de Fidelitate.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate orice persoana fizica ce are domiciliul stabil in Romania si a implinit 18 ani. La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere. Formularul de inscriere este accesibil fizic in punctele de lucru ale SC ELMAFARM SRL. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile in formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, data nastere, sex, localitate, strada, numar, judet/sector, telefon, profesie, semnatura. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda la orice punct de lucru SC ELMAFARM SRL. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea obtinerii fidelizarii.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROGRAMULUI

Cumparand din farmacia SC ELMAFARM SRL orice produs, participantul beneficiaza pe loc de reducere pentru valoarea de plata de pe bon. Sistemul de acordare a reducerilor este urmatorul, in functie de fiecare card:

5.1. Reduceri acordate pe baza “Card de fidelitate”:

  • 7% reducere la toate produsele fara pret impus si la toate medicamentele a caror pret de amanunt este mai mic de 300 Ron
  • Alte promoţii disponibile ȋn farmacii.

5.2. Reduceri acordate pe baza “Card de fidelitate FAMILIA MEA”:

  • 7% reducere la toate produsele fara pret impus si la toate medicamentele a caror pret de amanunt este mai mic de 300 Ron.
  • Alte promoţii disponibile ȋn farmacii.

5.3. Reduceri acordate pe baza “Card de fidelitate SENIOR”:

  • 7% reducere la toate produsele fara pret impus si la toate medicamentele a caror pret de amanunt este mai mic de 300 Ron
  • Alte promoţii disponibile ȋn farmacii.

5.4. Alte dispoziţii

Procentul discountului poate fi modificat de Organizator acesta fiind afisat in regulamentul in vigoare. Posesorul de card care inainte de efectuarea tranzactiei, nu informeaza personalul angajat si nu preda cardul pentru scanare, nu va putea beneficia de aceste discounturi. Cardul nu permite oferirea discountului ulterior momentului tranzactiei. Orice discounturi aplicate in farmacia SC ELMAFARM SRL, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii: orice discount se aplica produselor doar cu conditia ca pretul de vanzare cu amanuntul sa nu fie egal sau sa nu scada sub costul de achizitie, conform reglementrilor legale în vigoare.

SECTIUNEA 6. CARDURILE DE FIDELITATE ELMAFARM

Cardurile de fidelitate ELMAFARM destinate clientilor farmaciei SC ELMAFARM SRL ofera posibilitatea obtinerii unui discount imediat in functie de produsele cumparate. Fiecare participant are dreptul la un singur card. Falsificarea cardului se pedepseste conform legilor. In plus, fata de cele trei variante de carduri mentionate anterior, SC ELMAFARM SRL poate emite si alte tipuri de carduri, materializate sau dematerializate adresate anumitor categorii de clienti, in baza altor regulamente distincte.

Cardurile de fidelitate sunt disponibile pe loc clientilor in farmacie in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate ELMAFARM la achizitionarea de produse in valoare minima a bonului de casa de 30 RON.

SC ELMAFARM SRL isi rezerva dreptul de a invalida oricare tip de card dupa o perioada de 6 luni de neutilizare sau orice card de fidelitate ELMAFARM care a fost folosit încalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament. Aceste carduri, odată invalidate, nu vor mai fi reactivate. Poate beneficia in schimb de un nou card, completand un nou formular de card.

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE ELMAFARM

Pentru a beneficia de discounturi, clientul va trebui să anunţe de la început, înainte ca personalul din farmacie să înceapă introducerea produselor în softul de gestiune, că este posesor de card de fidelitate ELMAFARM. Cardul scanat în program, moment în care farmacista va avea acces la informaţii privind discounturile oferite pentru produsele achiziţionate şi va putea oferi discounturi, în funcţie de produsele achiziţionate.

SECTIUNEA 8. CARDURILE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Daca un card ELMAFARM s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat imediat la farmacie. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. Primirea noului card se face in termen de maxim 15 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

SECTIUNEA 9. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la functionarea programului de fidelitate si folosirea cardului consultand Regulamentul de Fidelitate afisat in farmacie sau adresandu-se personalului de specialitate din farmacie. Titularul cardului trebuie sa anunte fara intarziere personalul de specialitate din farmacie orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelitate, personalul de specialitate din farmacie va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca personalul de specialitate din farmacie nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC ELMAFARM SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii SC ELMAFARM SRL, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la SC ELMAFARM SRL. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC ELMAFARM SRL in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 32558 din 05.08.2014 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001. Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri catre SC ELMAFARM SRL, la sediul din Cluj- Napoca, str.Victor Babes nr.35, jud. Cluj, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, cerere in care se vor mentiona datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie.

De asemenea, persoana ale carei date sunt prelucrate are dreptul sa solicite, fara nici o justificare, in mod gratuit, in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, datata si semnata pe adresa sediului firmei al societatii comerciale, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC ELMAFARM SRL in scop de marketing direct. SC ELMAFARM SRL, in termen de 15 zile de la primirea solicitarii conform celor mentionate anterior, va comunica in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.

Incepand cu 25 mai 2018 cand intra in vigoare politica de protectie a persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal care se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), ELMAFARM va respecta regulamentul ce creaza reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeana, precum si legislatia nationala aplicabila.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program in farmacie si pe site-ul societatii la adresa www.elmafarm.ro. Pentru informatii suplimentare participantii se pot adresa personalului de specialitate din farmacie. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament de Fidelitate.