Crescina – solutia pentru un par regenerat si sanatos

Glutenul – ce este de fapt?
16 februarie 2018
Camu-camu: fructul cel mic plin de vitamina mare
6 martie 2018

Marca a laboratorului elvetian Cosprophar, nascuta in 1998, Crescina a reusit dupa 7 ani de cercetare, sa dezvolte si sa comercializeze tratamente inovatoare pentru pierderea parului, cu rezultate excelente, pe baza de cisteina, lizina si glicoproteina.

Vi s-a rarit parul? Exista solutii!

Crescina Re-Growth HFSC – cea mai inovatoare formula dedicata problemei raririi parului, ce se aplica topic pe scalp si contine ingrediente patentate imbogatite cu agenti specifici care ajuta la eliberarea treptata a principiilor active.

Mai prescis, formula de baza Re-Growth protejata de 9 patente obtinute in Elvetia, USA si Uniunea Europeana, combina 2 aminoacizi care se regasesc in mod normal in structura bulbului capilar (lizina si cisteina), cu un factor de crestere, numit glicoproteina. Actiunea se exercita direct asupra bulbului, pentru a favoriza  regenerarea fiziologica in zone ale scalpului ce prezinta subtiere, in cazul in care foliculii de par nu sunt complet atrofiati.

Produsul este disponibil in pachete de cate 10 fiole, pentru o cura de 2 saptamani, si 20 fiole pentru o luna, in formule speciale pentru femei si barbati, in functie de stadiul de cadere al parului (stadiul initial: 200, stadiul mediu: 500, stadiul avansat:1300)

Se aplica in fiecare zi cate o fiola, timp de 5 zile consecutiv, dupa care se face o pauza de 2 zile. Timpul recomandat de aplicare este de minimum 2 luni, de doua ori pe an.

Puteti stopa caderea parului!

Pentru a opri sau a reduce caderea parului, problema care afecteaza aproximativ 90% din persoane, exista Tratamentul Complet, care are in componenta sa atat fiolele Crescina Re-Growth, cat si fiolele Crescina Anti-Hair Loss HSSC. Produsul actioneaza asupra foliculului, pentru a bloca desprinderea firului de par si a reduce caderea parului.

Formula de baza Anti-Hair Loss, combina 2 aminoacizi (hidroxiprolina si acidul aspartic), cu factorul de crestere glicoproteina, cu actiune dovedita impotriva caderii parului.

Astfel, in cazul in care parul s-a rarit, este subtire si cade foarte mult, se recomanda Tratamentul Complet cu Crescina Re-Growth si Anti-Hair Loss. Nu doar ca impiedica pierderea parului, dar ajuta si la cresterea firelor de par. La achizitionarea pachetului trebuie luata in calcul gravitatea caderii parului si sa alegeti produsele care vi se potrivesc (stadiul initial: 200, stadiul mediu: 500, stadiul avansat:1300). Continutul unei doze unice de 3,5 ml trebuie sa fie aplicat in mod alternativ – o zi fiola anti-caderea parului, urmat de fiola Re-Growth, apoi pauza 2 zile.

Pentru rezultate optime recomandam folosirea fiolelor, complementar cu sampoanele Crescina HFSC bazate pe aceleasi principii active recunoscute pentru efectul asupra cresterii naturale a parului.

Crescina se gaseste in farmacia ELMAFARM din Iulius Mall Cluj-Napoca, unde puteti cere informatii suplimentare farmacistului.

Autor articol: Codruta Lucan, farmacist ELMAFARM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *