Politica de confidentialitate

SC ELMAFARM SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Victor Babes nr. 35, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1624/2003, cod unic de inregistrare RO15516302, operator prelucrare de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 32558 din 05.08.2014 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, se angajeaza sa respecte viața privată a utilizatorilor site-ului www.elmafarm.ro

Politica de respectare a vietii private a utilizatorilor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intra in vigoare incepand cu 25.05.2018, regulament ce se bazeaza pe reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal la nivelul intregii Uniuni Europene, precum si pe legislatia nationala aflata in vigoare.
Navigarea pe acest site se poate face fara furnizarea de informatii personale. Elmafarm nesolicitand informatii personale din partea utilizatorilor. O eventuala colectare a datelor dumneavoastra se poate efectua doar in momentul in care utilizatorul interactioneaza cu noi in mod voluntar, prin completarea formularului de contact sau de abonare la newsletter-ul nostru. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele si adresa dumneavoastra de email.

Aceste date se vor prelucra in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protejarea Datelor (GDPR) si vor fi utilizate astfel:

– datele cu caracter personal prelucrate de catre ELMAFARM SRL vor putea fi digulgate si/sau transferate catre terti doar in situatia in are exista acordul dumneavoastra pentru a proceda in acest sens, exceptand situatiile in care exista o obligatie legala/contractuala pentru ELMAFARM SRL. In anumite circumstante este posibil sa avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra cu caracter personal, partenerilor Elmafarm si/sau altor terti furnizori de servicii ai ELMAFARM.
– ELMAFARM a adoptat masuri tehnice si organizotirce de prelucrare a datelor, in conformitate cu cerintele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat (datele colectate le gazduim pe un server apartinand Grand Coalition Inc, Canada, situat pe teritoriul Uniunii Europene (Amsterdam), server care respecta standardele de securitate specifice), utilizare necorespunzatoare sau divulgare, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere. Toti angajatii ELMAFARM, precum si orice terte parti care actioneaza in numele  ELMAFARM sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si cerintele GDPR. Detalii despre securitatea datelor, aici.
– prelucrarea mesajelor trimise de dumneavoastra in urma interactiunii in mod voluntar cu noi, prin email, telefon, sau prin intermediul formularului de abonare la newsletter, se vor face doar in scopul corespondentei cu dumneavoastra.
– canalele de social media pe care le utilizam, prin care va oferim diverse informatii legate de activitatea noastra (articole pe blog, diverse promotii pe care le desfasuram in reteaua Elmafarm, noutati de interes general, etc), sunt vizibile pe site-ul nostru prin iconuri (butoane) specifice fiecarui canal de social media (facebook, twitter, pinterest). Aceste canale gestioneaza datele dumneavoastra, prin cookies, conform politicilor lor de confidentialitate, odata ce le-ati accesat platforma, politici asupra carora noi nu avem niciun control si va recomandam sa studiati politica fiecarei platforme de social media inainte de a o utiliza.
– in mod implicit, site-ul www.elmafarm.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aici gasiti informatii legate de cookies.

Drepturile dumneavoastra

Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care ma privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatiile prevazute de lege.
Dreptul de rectificare a datelor, respectiv dreptul de a obtine de la operator fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care ma privesc
Dreptul la stergerea datelor, respectiv dreptul de a obtine din partea operatorului stergerea datelor cu caracter personal care ma privesc, fara intarzieri nejustificate, in conditiile anume prevazute de lege.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii, respectiv dreptul de a obtine din partea operatorului restrictionarea prelucrarii in cazurile anume prevazute de lege.
Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal care ma privesc si pe care le-am furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul de a transmite aceste date altui operator.
Dreptul de opozitie, respectiv dreptul de a ma opune in orice moment, din motive legate de situatia mea particulara, ca datele care ma vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari sau al unei crearii de profiluri, potrivit legii.
Dreptul de a retrage consimtamantul, in orice moment, pentru oricare din scopurile sus-mentionate, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
Dreptul de a fi notificat de operator in caz de incalcari privind securitatea datelor.
Deci,  ne puteti solicita oricand sa va confirmam daca prelucram datele dumneavoastra si sa va trimitem o copie a datelor dumneavoastra. Oricand ne puteti solicita sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal. Daca v-am solicitat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra (in scop de marketing), pe care ni l-ati oferit, puteti oricand sa va retrageti acest consimtamant, iar noi ne vom conforma dorintelor dumneavoastra.
Totodata, aveti dreptul de a depunde o reclamatie la autoritatea nationala de supraveghere privind protectia datelor. Reclamatia o puteti depunde in statul membru al Uniunii Europene in care locuiti, va desfasurati activitatea profesionala sau in care a avut loc presupusa incalcare a Regulamentului General privind Protejarea Datelor (GDPR).

Contact
Daca aveti nelamuri in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, sau daca doriti sa va exercitati un drept, mentionate anterior,  ne puteti contacta pe marketing@elmafarm.ro sau trimite o notificare in scris la sediul nostru din localitatea Floresti, judetul Cluj, de pe strada Avram Iancu nr. 329.

Modificari
Prezenta politica poate face obiectul unor modificari de continut, perioadice, prin actualizarea lor pe www.elmafarm.ro.
Daca vor exista modificari, va vom trimite o notificare inainte de orice schimbarea adusa politicii de confidentialitate si va vom oferi posibilitatea sa consultati modificarile aduse, astfel decizia de a alege sa continuati sau nu utilizarea site-ului www.elmafarm.ro fiind a dumneavoastra in totalitate. Daca posibilitatea existentei unor modificari la aceasta politica o considerati ca fiind inacceptabila, va rugam sa nu continuati utilizarea site-ului ELMAFARM.